Kontorsstädning i Stockholm 2021-02-28T18:37:03+00:00
Kontorsstädning i Stockholm

Att hitta en bra leverantör av kontorsstädning i Stockholm kan vara mer eller mindre enkelt men det finns några saker som kan vara bra att tänka på. Det gäller att ha klart för sig vilka ens viktigaste krav är. Ska städningen utföras på ett miljöcertifierat sätt, ska städföretaget ha kollektivavtal, sådan frågor kommer att dyka upp förr eller senare så det är bra att fundera på kraven i förväg.

Många valmöjligheter gör det svårt att välja rätt

Att hitta en städfirma som utför Kontorsstädning i Stockholm kan vara en utmaning av flera olika anledningar. Det finns en uppsjö av städföretag som alla erbjuder sina tjänster och det kan vara svårt att veta vilket företag som bäst förstår vilka behov just ert kontor har eller vilka utmaningar ni står inför.

Att ta referenser kan vara ett bra sätt att ta reda på om städfirman kommer att hålla måttet, likaså att inte direkt hoppa in i ett avtal utan att beställa en provstädning först. Om firman får ett bra omdöme från andra eller om man själv har fått vara med och se resultatet av ett städuppdrag kan göra valet av företag lättare.

Anlita endast försäkrade städbolag

Om man beställer kontorsstädning i Stockholm så är det bra att komma ihåg att man endast ska anlita städföretag som har en ansvarsförsäkring. En olycka kan lätt vara framme och då är en bra försäkring ovärderlig. Man ska också vara beredd på att seriösa företag kostar. I längden kommer man inte att tjäna på att försöka göra billiga klipp, är det för bra för att vara sant så är det förmodligen inte sant.

När du söker hjälp med kontorsstädning i Stockholm så passa också på att kolla upp om företaget har fungerande mail och telefonnummer, om ingen svarar så är det en bra varningsklocka för att undvika den firman. Om företaget inte ger dig en ordentlig offert tyder det också på att något inte är helt ok. Alla avvikelser från ett normalt upphandlingsförfarande ska man ta på allvar och undvika att anlita just den leverantören. Det finns så många att välja på så man behöver verkligen inte ta första bästa.

Var tydliga med vad som gäller

Sammanfattningsvis kan man säga att om man ska upphandla kontorsstädning i Stockholm så är det viktigt att tänka på vilka krav man vill ställa och att båda parter är överens om vilka tjänster det är som faktiskt ska utföras. Detta för att undvika missförstånd som i värsta fall kan medföra merjobb och ökade kostnader för båda sidor. Om städfirman dessutom erbjuder en nöjd-kund-garanti, ja då är det bara att slå till och ingå ett avtal.