Storstädning i Stockholm 2018-12-09T11:46:14+00:00
Storstädning i Stockholm

Storstädning i Stockholm när det har renoverats eller byggts om. När städning inte har blivit av på längre tid. Sånt förekommer ju ibland! Det känns inte fräscht hemma eller på arbetsplatsen, t ex på kontoret eller i affären längre.
Nu behövs verkligen en grundlig storstädning. Har du inte tid och ork själv, får du professionell hjälp till en skälig penning.

Alla bekymmer är som bortblåsta under storstädning i Stockholm!

Det enda som krävs av dig inför vår genomgripande storstädning Stockholm är att det är undanplockat på alla ytor som ska bli blanka, golv, bord, arbetsbänkar etc. Fronten på badkaret ska vara borttagen så att vi kan sätta igång att arbeta effektivt så fort vi kommer fram till dig och lastat av våra arbetsredskap och rengöringsmedel.

Vi på B&B älskar vårt jobb och gör allt för att kunderna ska stråla ikapp med det storstädning i Stockholm i hemmet eller affärslokalen.

Är det en storstädning vi har haft hand om, innebär det att även moment som inte ingår i hemstädning, som t ex skrymslen under badkaret, skuras rent. Man kan säga, att storstädning kan beskrivas som en ytterst grundlig flyttstädning, med skillnaden att möblerna inte flyttas.
För att presentera oss: B&B Städservice AB är ett städbolag grundat 2008 som har välutbildade, kunniga och entusiastiska medarbetare. Vi erbjuder våra kunder inte bara storstädning i Stockholm och omgivning, utan också en mängd andra tjänster, t ex trappstädning, trädgårdsservice, golvvård, flyttransporter och flyttstädning, för att nämna några. Vår hemsida ger ytterligare upplysning om vad du kan beställa hos oss.

Våra nöjda kunder brukar uppskatta att vi är ett företag med miljötänk.

Information angående rekommendationer och miljöpolicy finns även den på vår hemsida, där man också får en uppfattning om våra priser. Om du alltså har bekymmer med att du inte hinner eller orkar med en rejäl storstädning som framstår som oundviklig, är det den enklaste och naturligaste lösning att påkalla B&B:s hjälp för att få undan bekymret.

Du har dessutom garanti som säkerställer att du är fullt och helt nöjd med städresultatet.

Annars rycker vi ut igen och åtgärdar eventuella reklamationer.
Du kommer att vara belåten efter vår storstädning i Stockholm och är förstås välkommen att permanenta den härliga känslan att få strålande rent och väldoftande fint där du vistas dagligen.
Hör bara med oss angående fortsatt regelbunden hem- eller arbetslokalstädning så ofta du bedömer att det behövs!